ارزیابی و بهبود فروشگاه خشکبار محسن با استفاده از تلفیق دو روش AHP و WGP و آنالیز ابعادی
| عنوان: | ارزیابی و بهبود فروشگاه خشکبار محسن با استفاده از تلفیق دو روش AHP و WGP و آنالیز ابعادی |
| نویسندگان: | هادی هدایتی |
| محل انتشار: | |
| کلید واژه: | فرایند تحلیل سلسلهمراتبی، آنالیز ابعادی، برنامهریزی آرمانی وزنی، تولید ناب |
| سال: | ۱۳۹۵ |
| کد کتابخانه: | p.f.se.07 |
| نام فایل: | p.f.se.07 |
| قالب فایل: | |
| لینک دانلود: | p.f.se.07 |